Ecommerce maraton

E-Commerce Kalendar 2023

Preuzmite najtraženiju besplatnu publikaciju u regionu!​

Šta je Ecommerce Kalendar?

E-Commerce Kalendar predstavlja besplatnu publikaciju koja za Vas izdvaja važne datume u toku godine koje možemo iskoristiti da kreirate još jednom odlično iskustvo za vaše kupce. 

Ecommerce Kalendar 2023.

Sadržaj Ecomm Kalendara?

✓ Verski i nacionalni praznici

 

✓ Krsne slave

 

✓ Sportska dešavanja

 

✓ Kulturne manifestacije

 

✓ Ne radni dani

 

✓ Važni datumi

 

✓ Edukativni sadržaji

5.000+ PREUZIMANJA

Ecommerce Kalendar 2023.

Zašto smo kreirali Ecommerce Kalendar?

Ecommerce Kalendar je proizvod koji je nastao iz potrebe da se što bolje organizuje prodajna godina. Tokom više od 10 godina kreiranja prodajnih akcija i podsticaja, shvatio sam šta je ključno potrebno za nas koji se bavimo prodajom, a šta je potrebno kupcima.

VIŠE OD 100 VAŽNIH DATUMA

Ivan Tanaskovic

Reč autora

Moje ime je Ivan Tanasković i osnivač sam Ecommerce Magazina – prvog magazina o elektronskoj trgovini na ovim prostorima.

 

U svom desetogodišnjem iskustvu u prodaji putem interneta uvek sam, između ostalog, intenzivno radio na razvoju i unapređenju kalendara i notifikacija, koji su mi značajno pomagli u planiranju i organizovanju kampanja.

 

Na ovaj način NIKADA NISAM PROPUSTIO neku prodajnu kampanju, važan datum ili dešavanje koje je moglo da doprinese boljim prodajnim rezultatima. 

Prijavite se i preuzmite Ecommerce Kalendar 2023.

* indicates required
Vi ste: *


Ovim dajem dobrovoljnu saglasnost da se moji lični podaci (ime, prezime, e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera) od strane E-Commerce.co.rs magazina koji će ih koristiti isključivo u te svrhe.

U svakom trenutku se možete odjaviti sa E-Commerce.co.rs Newsletter-a.