Connect with us
eCommerce Kalendar za 2020. godinu

eCommerce Akademija počinje sa radom

eCommerce akademija by ESC

Edukacija

eCommerce Akademija počinje sa radom

eCommerce Akademija počinje sa radom

Dugo očekivana eCommerce Akademija u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije konačno kreće sa radom uz podršku USAID-a.

eCommerce Akademija svoja predavanja zasniva na 8 modula, svaki u trajanju od jedne nedelje. Kroz ovako koncipirane module ćete imati uvid u sve procese koji čine ecommerce – od početka do skaliranja i optimizacije procesa.

Detaljnije o edukaciji pročitajte ovde, a E-Commerce.co.rs magazin vam donosi 10% popusta na cenu kontizacije. Sve što treba da uradite prilikom prijave u polju “Promo kod” upišite kod: *ECOMM10.

*Ovaj promo kod važi za sve prijave do 1. juna 2020. godine.

 

Rezervišite svoje mesto na jedinstvenoj edukaciji koja će vas sprovesti od ideje do produkcije i poslovnih procesa koje je potrebno da sagledate da bi se oformio jedan uspešan web shop. Takođe, pored ostalog, saznaćete kako se pravi digitalno-vizuelni identitet jedne prodavnice može da utiče na prodaju, koji su to trikovi koje možete da iskoristite u svoju korist, kako bi povećali posete i prodaju na vašem web shopu.

Naučićemo vas kako da pristupite izboru platforme i kako da dođete do idealnog rešenja za vaš biznis. Praktično ćemo vam prikazati kako da podignete shop – kroz primere platformi na lokalnom tržištu. Tu je i sve što treba da znate o platnim uslugama e-commerca: od dostupnosti do sigurnosti i profitabilnosti iza njihove integracije. Saznaćete kako da napravite pravi izbor za vaš biznis.

 

eComm ACADEMY

Ako ste spremni da učite i razvijate se na polju elektronske trgovine

PRIDRUŽITE NAM SE

02.06.2020. – 28.07.2020.

“Promo kod” upišite kod: *ECOMM10.

O asocijaciji

eCommerce Asocijacija Srbije okuplja sve činioce digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Zalažemo se za promovisanje sigurne internet trgovine i regulisanje i podsticaj svih koji su deo procesa kroz edukaciju potrošača i trgovinskog sektora.

Cilj nam je da mapiramo tržište i podignemo standarde e-commerce industrije u Srbiji, radi asimilacije u svetske e-commerce tokove. eCommerce Asocijacija Srbije – ECS je okupila najbolje stručnjake iz polja e-commerce industrije, kako bi delovanjem kroz Upravni odbor sprovela sve ciljeve Asocijacije.

 

 

More in Edukacija

Popularno

Tags

Facebook

To Top